Акція на плівку харчову і фольгу

13.02.2017

Акція на плівку харчову і фольгу

Нове зниження цін на асортимент продукції Альфа Пак, Харків. Тепер значно дешевшає cтрейч-плівка харчова і фольга.

Стрейч пленка пищевая и фольга

 
Компанія «Альфа Пак-Схід» пропонує два види полімерних харчових стретч-плівок: плівку з полівінілхлориду (ПВХ, PVC) і плівку з поліетилену (ПЕ, PE). Незважаючи на те, що ці плівки мають схоже функціональне призначення, але, враховуючи особливі властивості кожного різновиду плівок, є своя специфіка впровадження цих видів харчових стретч-плівок. 

Плівка стретч поліетиленова (ПЕ) використовується, як разове пакування продовольчих товарів короткострокового терміну збереження, вона захищає від вологи, повітря і зовнішніх впливів, надає відмінний товарний вигляд. Застосовується, як самостійна упаковка, так і в поєднанні з піддончиками. Поліетиленові стретч-плівки відрізняє менша ціна у порівнянні з плівками з ПВХ.

 

 
 

 

Ціна стрейч плівки поліетиленової харчової та фольги знижена:

 № Найменування  Ціна, грн с НДС
 1  
  1. Стрейч-плівка харчова 50 метрів 10 мікрон
 під замовлення
 2  Стрейч-плівка харчова 100 метрів 10 мікрон   21,00
 3  Стрейч-плівка харчова 300 метрів 10 мікрон   50,00
 4  Фольга 50 метрів   57,00
 5  Фольга 100 метрів   100,00

 

 

Поліетиленова стретч-плівка (PE stretch film) являє собою сучасний пакувальний матеріал, що складається з лінійного поліетилену низької щільності (LLDPE) і ряду його сополімерів. Головна особливість такої плівки - це здатність обернено розтягуватися з подовженням, що доходить до 280-330% і здатність прилипати до інших верств плівки, але не прилипати до продукту, який запаковують.

 

Харчова поліетиленова стретч-плівка використовується у вигляді доступного і зручного пакувального матеріалу для масла, твердих сирів, ковбасних виробів та ін., так само для пакування товарів на підкладках і піддончиках.

 
Мобільна версія