Рукавички нітрилові - чорні

13.02.2017

 Рукавички нітрилові - чорні

Нітрилові рукавички колір - чорний


 
 
Нітрилові рукавички  
Колір - чорний

 

 

Кожен день ми стикаємося з різного роду діяльністю, контактуючи з безліччю предметів, відчуваючи на собі хімічний і механічний вплив. Для дотримання безпеки при цьому необхідно замислюватися про вплив різних речовин на шкіру рук і організм у цілому.

Доцільність використання рукавичок постійно зростає. Важливим моментом, який потрібно враховувати, є також зручність. Нітрилові рукавички Safe Touch поєднують міцність матеріалу, здатного максимально наближено прийняти форму руки, зі здатністю зберігати тактильну чутливість для уникнення дискомфорту, і практичність в стійкості до хімічних, механічних впливів з боку.

Завдяки відсутності пудри, зниженим рівнем латексних протеїнів, Ви зможете уникнути появи дерматиту, маючи навіть чутливу шкіру рук. Міцність рукавичок забезпечує їх багаторазове використання при обережному відношенні.

 

Міцність, зручність і ефективність у використанні підтверджені численними покупцями, які залишилися задоволені цим продуктом і систематично ним користуються.

Рукавички нітрилові чорні Ви можете замовити на нашому сайті кількістю 100 штук в упаковці. Також в каталозі Побутова хімія та господарські товари представлені в асортименті рукавички нітрилові блакитні, латексні білі і жовті, а також поліетиленові рукавички з відривом і без для будь-яких Ваших потреб.

Доставка нашої продукції здійснюється по всій території України.

Мобільна версія