Акція на паперову коробку для піци

13.02.2017

Акція на паперову коробку для піци

 

Альфа Пак знижує ціни на коробку для піци, кришка приєднана, розмір 300 * 300 * 39

Кількість акційного товару обмежена!


 
Акция на бумажную коробку для пиццы
Акция на бумажную коробку для пиццы
Коробка для піци 100 штук в упаковці
Ціна від 1000 штук - 2,83 грн/шт
 
 

Піца стала одним з найпопулярніших страв у світі. Величезна кількість варіантів використовуваних інгредієнтів в її приготуванні призвела до того, що ця страва здатна задовольнити смакові пристрасті будь-якої людини.

Часто піцу замовляють додому, на різні заходи, в офіс для того, щоб смачно перекусити. Важливим атрибутом транспортування піци є її упаковка, яка повинна бути не тільки практичною і зберегти первинний зовнішній вигляд і смакові якості, а й бути цілком безпечною, екологічною. Завдяки додатковому використанню спеціального кондитерського пергаментного паперу при виробництві коробок для піци, упаковка не пропускає жир і вологу, надовго зберігаючи продукт теплим та свіжим.

 Компанія Альфа Пак пропонує коробку для піци з цільною кришкою і дном розміром 300 * 300 * 39 за акційною зниженою ціною, при покупці від 1000 штук по 2,83 грн / шт.

Ви також можете замовити у нас інші упаковки і тарілки для піци різних розмірів за оптовими цінами при покупці від 100 штук. Вся продукція представлена ​​безпосередньо від виробника, завдяки чому ми гарантуємо високу якість, а також здійснюємо доставку по всій території України в зручні для Вас терміни.

 
Мобільна версія