Акція на упаковку для суші

13.02.2017

Акція на упаковку для суші

 

Альфа Пак знижує ціни на упаковку для суші на 3 відділення, ПЕТ (FT 105-3), розмір 220 * 135 * 40

Кількість акційного товару обмежена!


 
Акция на упаковку для суши  

Упаковка для суші ПЕТ (FT 105-3) 220 * 135 * 40 - 4,75 грн / шт

 
 

Велику популярність у світі суші отримали ще з 1980-х років, а на сьогодні стали незамінним продуктом для багатьох споживачів. Ідеальне співвідношення якості і розмаїття варіантів вишуканих смаків привели до того, що ця страва стала однією з найбільш вживаних. Останнім часом суші замовляють додому і в офіс, важливим пріоритетом стало правильне транспортування цієї продукції.

Компанія Альфа Пак, будучи виробником різних видів упаковки для продуктів, пропонує великий асортимент упаковок для суші різних обсягів і варіантів дизайну, створених для Вашої зручності.

 

Упаковки виготовляються з міцного полістиролу, а кришки з прозорого пластику, завдяки чому Ви зможете бачити вміст контейнерів. Зручні у використанні упаковки для суші допоможуть зберегти первинний вигляд і якість продукції.

На сайті представлено безліч варіантів упаковок у поєднанні з соусниками, що запобігатиме витіканню рідини і допоможе у повній мірі насолодитися улюбленими стравами.

На сьогодні проходить акція на упаковку для суші на 3 відділення, ПЕТ (FT 105-3), розмір 220 * 135 * 40, за ціною 4,75 грн / шт. Ви можете оформити замовлення на нашому сайті, а також зв'язатися з менеджерами для уточнення будь-якої інформації.

Вся продукція повністю відповідає встановленим нормам і стандартам, ми гарантуємо якість наших товарів і низькі оптові ціни, так як виступаємо безпосередньо виробником.

Доставка продукції здійснюється по всій території України зручним для Вас способом.

 
Мобільна версія