Нові бумажні стакани з універсальним дизайном

26.01.2018

Нові паперові стаканчики з універсальним дизайном

СТАКАН ДВОШАРОВИЙ 270 МЛ "HOT & COLD"

СТАКАН ДВОШАРОВИЙ 270 МЛ "HOT & COLD"

25 шт/уп

СТАКАН ДВОШАРОВИЙ 430 МЛ "HOT & COLD"

СТАКАН ДВОШАРОВИЙ 430 МЛ "HOT & COLD"

25 шт/уп

 

Універсальні не брендовані стакани нового сезону

Увага! Увага! Увага! А у нас оновлення. Зустрічайте паперові стаканчики з новим дизайном від Альфа Пак. Встигніть замовити, поки за вас це не зробили інші.

З приходом нового року Собаки, ми подбали про своїх клієнтів і випустили нову лінію двошарових паперових стаканчиків. Це час для створення чогось нового і, вдихнувши свіжого повітря, ми зробили те, що безумовно сподобається нашим клієнтам. У нас на сайті нові паперові стаканчики представлені в декількох обсягах на 270 і 430 мл.

Лаконічні, універсальні і доступні

Наші нові паперові стаканчики - це найкраще поєднання вартості, якості та дизайну. В турботі про своїх клієнтів, ми наділили їх такими якостями:

  • безпека - подвійний захист знижує дискомфорт при взаємодії з гарячими напоями;
  • практичність - можна використовувати для гарячих та холодних напоїв;
  • універсальність – не брендований дизайн дозволить використовувати їх в будь-якій області;
  • надійність - не взаємодіють з рідиною і не змінюють її зовнішніх і смакових якостей.

 

При замовленні нашої продукції Ви можете отримати товар кількома способами. Ми здійснюємо адресну доставку товарів по Харкову. Крім того, співпрацюємо з такими службами, як Нова Пошта, Інтайм і Делівері. Ми гарантуємо, що замовлення потрапить до вас у зазначені терміни без затримок, у будь-який куточок України.

Нейтральний колір, не зобов'язуючий ні до чого напис, практичний обсяг і, звичайно, щільна структура не залишать нікого байдужим. Тільки додайте води і зігрійте душу та тіло своїх відвідувачів.

Мобільна версія