Нові гофровані стакани

03.01.2018

Novie-gofro-stakani

Стакан 430 мл малиновий

Стакан 430 мл малиновий

35 шт/уп

Стакан 430 мл помаранчевий

Стакан 430 мл помаранчевий

35 шт/уп

Стакан 270 мл жовтий

Стакан 270 мл жовтий

35 шт/уп

Стакан 270 мл зелений

Стакан 270 мл зелений

35 шт/уп

 

 

Гофровані стакани

З настанням новорічних свят ми прагнемо до нових яскравих фарб і подій. Це відноситься до всіх сфер життя. Період подарунків і сюрпризів ми бажаємо продовжувати нескінченно. Це настрій супроводжується придбанням нових речей, предметів побуту ... У магазинах і місцях громадського харчування, де кількість відвідувачів завжди велика, спостерігається стан загальних веселощів, яке люди намагаються продовжити якомога довше.

Яскраві святкові кольори допомагають підтримувати відповідний настрій. З огляду на цей фактор, компанія Альфа Пак розробила серію гофрованих склянок в яскравій кольоровій тематиці на будь-який смак!

Малинові, жовті, помаранчеві і зелені гофровані стакани у двох найбільш затребуваних об’ємах, ємністю 270мл і 430мл, представлені в асортименті за найнижчими цінами в період новорічних і різдвяних свят.

Гофровані стакани - найкраще поєднання практичності та оригінальності дизайнерських рішень.

  • Надійні і практичні - такі стакани призначені для холодних та гарячих напоїв;
  • Безпечні для використання - при взаємодії з будь-якими напоями не вступають в реакцію з вмістом;
  • Завдяки гофрованій поверхні захищають руки при контакті з гарячою рідиною, створюють відчуття комфорту;
  • Яскраві та барвисті - надають відчуття свята на підсвідомому рівні, створюють гарний настрій.

 

Ви можете замовити гофровані стакани в святковій кольоровій тематиці від виробника за найнижчими цінами. Ми гарантуємо своєчасну доставку по всій території України зручним для Вас способом, у повному обсязі замовлених товарів. Наші менеджери дадуть відповіді на будь-які питання, що цікавлять.

Ваші клієнти гідно оцінять турботу про їхній комфорт і приємні враження від зорового контакту з яскравими райдужними кольорами. Низькі оптові ціни на ці товари дадуть можливість практично не підвищувати початкову вартість на реалізовану Вашою компанією продукцію, що буде додатковим маркетинговим ходом.

 

Мобільна версія