Акція на Ланч-Бокси зі спіненого полістиролу

13.02.2017

Акція на Ланч-Бокси зі спіненого полістиролу

 

Приємний сюрприз від нашої компанії. Альфа Пак знижує ціни на Американські Ланч-Бокси зі спіненого полістиролу на 3 секції

Кількість акційного товару обмежена!


 
  Акция на Ланч-Боксы из ВПС
  Розміри (240/240/80)
  Ланч-Бокс на 3 секції 3,15/шт
  200шт/ящ
 
 
 

Дедалі більшого поширення набувають ланч-бокси, як зручна і практична упаковка для їжі, призначена для транспортування обідів від місця приготування до покупця. Матеріал, з якого виготовляють такі упаковки, повинен бути максимально безпечним для запобігання попадання в їжу сторонніх шкідливих речовин.

Ланч-бокси американського виробництва, що поставляються компанією Альфа-Пак, виробляються зі спіненого полістиролу, який є найбільш безпечним і чистим теплоізоляційним матеріалом, який використовується у виробництві упаковок для харчових продуктів, зокрема, ланч-боксів.

Ми пропонуємо зручні ланч-бокси з спіненого полістиролу на 3 секції розміром 240/240/80 в кількості 200 шт / ящ за дуже низькою ціною - 3,15 грн за штуку. У розділі продукція зі спіненого полістиролу представлений великий асортимент ланч-боксів для бутербродів, хот-догів, а також зручні 2-х, 3-х і односекційні ланч-бокси для комфортного та ефективного транспортування їжі.

У розділі біо-посуд Ви можете замовити ланч-бокси різних розмірів з біологічно чистого матеріалу, біополімерного плівки, яка за характеристиками не поступається пластиковій упаковці.

На нашому сайті представлений великий асортимент упаковки для різних видів продукції, одноразовий посуд, пакети, побутова хімія та господарські товари, професійна хімія, кухонний посуд і аксесуари і багато іншого. Ви завжди зможете підібрати потрібні супутні товари за низькими цінами з гарантією якості.

 
Мобільна версія