Новинка! Паперові пакети "на винос"

13.02.2017

Новинка! Паперові пакети "на винос"

Бумажные пакеты на вынос

Компанія Альфа Пак впроваджує новинку в свою лінію продукції - екологічно чистий, паперовий пакет. Відтепер ваші покупки стануть не тільки приємними, а цілком безпечними.

 

 

Бумажный пакет с ручкой Бумажный пакет без ручки        

 

Паперові пакети з ручками "на винос" - кращий екологічно чистий варіант при пакуванні, транспортуванні будь-якої продукції. Вони є більш практичними у порівнянні з поліетиленовими, незважаючи на часті сумніви. Паперові пакети як найкраще підходять не тільки для переміщення товарів, а й для презентації подарунків у разі їх гарного оформлення різноманітними зображеннями.

В асортименті представлені пакети розміром 280 * 190 * 115 і 340 * 250 * 140 по 500 і 700 штук в упаковці за низькими оптовими цінами.

На паперових пакетах зручно друкувати будь-які зображення, логотипи фірм для подальшого рекламного просування продукції.

Компанія Альфа-Пак пропонує великий вибір паперових пакетів різних розмірів для всіляких потреб від 1000 штук в упаковці. Ми здійснюємо своєчасну доставку своєї продукції по всій території України за оптовими цінами. Діє гнучка система знижок

Детальніше про пакети "на винос"

Мобільна версія