Спеціальна пропозиція до ягідного сезону

26.03.2017

Спеціальна пропозиція до ягідного сезону

Специальное предложение к ягодному сезону

                                                                       !!! АКЦІЯ !!!

 

Спеціальна пропозиція для ягідників від Альфа Пак - упаковка для ягід (спеціально розроблені контейнери на 0,5 і 1 кг для ягід та екзотичних фруктів) значно дешевшає в цьому сезоні.

 

Поспішайте замовити упаковку за зниженою ціною! Наші ціни Вас приємно здивують.

 
 

Існує великий вибір пластикової упаковки для ягід. Важливою частиною конструкції лотків для ягід є отвори для провітрювання, які дозволяють продукту зберігати свіжість і товарний вигляд на протязі тривалого часу.

Пластикові лотки виготовляються з харчових плівок екологічно чистого матеріалу, що відповідає стандартам якості і санітарно-гігієнічним нормам, вся продукція сертифікована. Для зручності використання і транспортування Ви зможете купити спеціальні контейнери об'ємом 0,5 і 1 кг відповідно.

На нашому сайті також можна замовити паперові лотки для ягід розміром 200 * 120 * 75, а також гофровані ящики для лотків.

При виборі гофрованих ящиків необхідно враховувати наступні фактори:

  1. Міцність для можливого встановлення на палету (необхідно враховувати загальну вагу верхніх ящиків з ягодою);
  2. Внутрішні розміри гофроящиків (з урахуванням розміщення в них лотків, контейнерів з ягодою);
  3. Вологостійкість (можливість використання в морозильній камері або вологому середовищі).

На нашому сайті представлений широкий вибір пластикової, паперової упаковки для різних видів продуктів високої якості за низькою ціною від виробника з гарантією якості.

Ви можете купити упаковку для ягід оптом у нас, що практично не вплине на формування остаточної ціни на ягоди, допоможе отримати якісний продукт, заощаджуючи на витратах.

 
Мобільна версія