Акція на паперові стакани "Ripple"

13.02.2017

Акція на паперові стакани "Ripple"

 

Із задоволенням презентуємо новинку на українському ринку - паперові стакани (RIPPLE). Гофро стакан виготовляється з картону з односторонньою ламінацією, що становить щільністю 125 г / м2 + 125 г / м2.

Поряд з паперовими тарілками і картонними стаканами, звичайно ж, використовуються і супутні аксесуари. Поряд зі звичними вже кришками для стаканів і дерев'яними мішалками, тепер зустрічайте новий елемент одноразового посуду - термочохли для склянок. Такий термочехол (холдер) одягається на стакан, таким чином створюючи додатковий захисний прошарок для рук, що значно допомагає при перенесенні стаканчиків з гарячими напоями.

Термочехол   

 

 

Ви можете замовити на нашому сайті паперові стакани Ripple різної ємності у представлених восьми варіантах кольорів.

Продукція відповідає всім затвердженим нормам і стандартам, підтвердженням чому є сертифікація ISO 9001: 2008, а також висновок державної санітарно-епідеміологічної служби України.

Ми гарантуємо високу якість представленої на сайті продукції, а також її доставку по всій території України в зручні для вас терміни.

Для уточнення інформації, яка цікавить телефонуйте за вказаними номерами телефону. Наші кваліфіковані менеджери допоможу сформувати замовлення, підібрати необхідну супутню продукцію.

 

 

Детальніше про ціни на стакани...

 
 
Мобільна версія