Пляшки для соусу

13.02.2017

Пляшки для соусу

Новинка сезону! Пляшки для соусу різних кольорів і розмірів.


Об'єм: 1000 мл Об'єм: 500 мл Об'єм: 750 мл Объем: 250 мл
 
Матеріал: ПЭНД - поліетилен низького тиску
  
 
 

Невід'ємною частиною багатьох страв є різноманітні соуси, створені для того, щоб не тільки підкреслити смакові якості, а й надати деяку пікантність, неординарність споживаної їжі.

Важливим критерієм гарної та якісної пляшечки для соусу є матеріал, з якого вона виготовлена. Він повинен бути безпечним та екологічним, зберігаючи всі властивості вмісту.

Компанія Альфа Пак пропонує пляшечки для соусу з поліетилену низького тиску різних кольорів і обсягів, які повністю відповідають всім нормам безпеки. Продукція поставляється від виробника за низькими оптовими цінами.

У розділі пластикової упаковки Ви також можете замовити упаковку для різних видів харчової продукції, в тому числі пет пляшки для зберігання і перевезення різної рідини.

Ми прагнемо до повного задоволення потреб своїх замовників, надаючи продукцію високої якості за низькими цінами і, здійснюючи доставку наших товарів в найкоротші терміни в будь-яке місто України. У разі виникнення питань, звертайтеся за консультацією до наших менеджерів за вказаними номерами телефону. Вони допоможуть оформити замовлення, розкажуть про умови поставок, зручні форми оплати.

На нашому сайті Ви можете підібрати потрібні товари та, ознайомившись з усім асортиментом продукції, сформувати замовлення з урахуванням необхідних супутніх товарів.

 
 
Мобільна версія