Нова упаковка для м'яса ПП-902

13.02.2017

 

Нова упаковка для м'яса ПП-902

упаковка для мяса ПП920
 
 

Упаковка для м'яса грає важливу роль в його зберіганні і прямо пропорційно кількості продажів. Упаковане м'ясо краще вже тим, що воно комфортніше зберігається, лоток з розфасованою продукцією не займає багато місця, а герметична упаковка не пропускає запахів. До того ж, навіть з мінімальними бар'єрними властивостями, упаковка збільшує термін придатності м'яса на 3-5 днів. Так, для охолодженої яловичини при температурному режимі близько 0 ° термін зберігання може досягати до 15 діб, для свинини - до 45 діб, для птиці - до 90 діб.

Представляємо Вашій увазі нову комфортну упаковку для м'яса ПП-902 найпоширенішого і затребуваного формату - об'ємом 1200 мл.

Пластикова упаковка для м'яса ПП-902 виробляється з поліпропілену. Цей матеріал на сьогодні все частіше використовується у виробництві різної упаковки. Завдяки своїй стійкості до багатьох хімічних речовин і надійності поліпропілен за деякими параметрами витісняє полістирол, а за рахунок більшої жорсткості і естетичної глянсової поверхні - поліетилен багатьох видів.

На нашому сайті представлений широкий асортимент пластикової упаковки різної ємності, форм, кольорів, за низькими оптовими цінами для зберігання і транспортування різної продукції від виробника Альфа-Пак.

Доставка продукції здійснюється по всій території України зручними для Вас способами в обумовлені терміни.

 
Мобільна версія