Одноразовий посуд для літніх майданчиків

13.02.2017

 

Одноразовий посуд для літніх майданчиків

 

Пивные стаканы   

 

Незамінний атрибут літніх майданчиків - одноразовий посуд. Особливо, якщо такий посуд дуже ефектно виглядає і різноманітний в асортименті: пивні стакани, келихи для вина і шампанського, склянки для віскі, коктейлів і води, креманки для морозива і кондитерських виробів ...

У літню пору особливо зручно відпочивати з друзями на літніх майданчиках улюблених закладів, коли можна насолоджуватися свіжим повітрям, отримуючи величезне задоволення від вживання улюблених напоїв і солодощів.

На сьогодні стало особливо розповсюдженим використання одноразового посуду, естетичного та цілком безпечного та практичного. Такий посуд значно дешевше скляного або керамічного, при цьому безпечний: не вбирає запахів, не виділяє в їжу і напої ніяких шкідливих речовин.

Вироблений з харчового склоподібного полістиролу посуд, представлений ​​на нашому сайті, запропонований в різних варіантах кольорів. Це дає можливість вибрати саме те, що Вам потрібно відповідно до дизайну закладу.

На нашому сайті в розділі елітного одноразового посуду Ви можете замовити: одноразові стакани, келихи для вина і шампанського, склянки коктейльні та для віскі, пивні склянки, креманки для морозива і кондитерських виробів, вилки, ложки і ножі.

Вся продукція сертифікована і відповідає всім санітарно-гігієнічним нормам.

Також незамінним атрибутом стануть різне барне приладдя, представлене на сайті. Це допоможе сформувати повноцінне замовлення з урахуванням усіх Ваших потреб за низькими оптовими цінами. Для отримання кваліфікованої консультації звертайтеся до наших менеджерів за вказаними номерами телефону.

 

Детальніше про одноразовий посуд для кафе

Мобільна версія