Поповнення в асортименті - обгортковий папір

13.02.2017

Поповнення в асортименті - обгортковий папір

Оберточная бумага

У нашому асортименті чергове поповнення екологічним і дешевим різновидом упаковки - дуже затребуваний в радянські часи обгортковий папір.

Обгортковий папір дозволить не тільки використовувати її як додаткову, а іноді і як основну, упаковку для підвищеної безпеки продукції при зберіганні і транспортуванні. Такий вид упаковки значно заощадить кошти, в порівнянні з її більш сучасними аналогами.

Обгортковий папір - оптимальне рішення при виборі пакувального матеріалу, коли головними вимогами стають легкість і економічність.

Головні переваги обгорткового паперу:

  1. Високий показник повітропроникності, завдяки чому товари, запаковані в цей матеріал, здатні «дихати», пристосовуючись до різних температурних особливостей навколишнього середовища;
  2. Низька ціна при високих показниках якості;
  3. Призначена для пакування харчових продуктів, різних промислових виробів, медикаментів та інших товарів. Є оптимальним матеріалом для виробництва пакетів для сипучих (обов'язково потрібно враховувати склад паперу, його маркування для точного визначення придатності при пакуванні харчових продуктів).

Виробництво обгорткового паперу виробляється з сульфатної целюлози. Існує дев'ять марок різновидів обгорткового паперу, що відрізняються своїм складом, властивостями та обмеженнями відносно користування, чотири з яких протипоказані для пакування продовольчих продуктів і медичних препаратів.

При виникненні питань, пов'язаних з характеристиками продукції, умовами і формами її доставки, оплати, Ви можете зв'язатися з нашими менеджерами за номерами телефону, вказаними на сайті.

Детальніше про обгортковий папір...

Мобільна версія