Чорна п'ятниця

23.11.2017

 

Чорна пятниця

Чорна п'ятниця - знижки на всі товари тільки один день!

Альфа Пак відкриває день знижок всім клієнтам у чорну п'ятницю - 5%

Чорна п'ятниця 2017, найбільш великий розпродаж цього року, випадає на 24 листопада.

Традиційно, це перша п'ятниця після Дня подяки в США. В Україні звичай влаштовувати великі знижки на всю продукцію саме в цей день прийшов нещодавно. Проте, багато магазинів щороку у Чорну п'ятницю роблять знижки на свої товари, надаючи можливість клієнтам зробити необхідні покупки за зниженими цінами.

Тільки в цей день, 24 листопада, Ви можете замовити будь-яку продукцію з асортименту наших товарів у потрібному обсязі - і отримаєте додаткову знижку - 5% !!!

Всі різновиди упаковки, представлені на сайті, паперовий, одноразовий посуд, продукція зі спіненого полістиролу, плівка для пакування товарів, пакети, побутова хімія та господарські товари - весь асортимент товарів тільки в цей день буде коштувати на 5% дешевше!

Зробивши замовлення в цей день, Ви можете придбати упаковку високої якості для своєї продукції за низькими оптовими цінами від виробника, а також заощадити при цьому ще додаткові кошти. Надалі це допоможе не підвищувати ціни на реалізовані Вами товари, збільшивши тим самим прихильність покупців.

Які переваги Ви отримуєте при замовленні продукції у Чорну П'ятницю?

  1. Якісні товари від виробника за цінами значно нижчими за оптові;
  2. Можливість зробити замовлення в будь-якому обсязі без обмежень з додатковою знижкою 5%;
  3. При будь-яких розмірах замовлення, ми забезпечуємо доставку товарів зручним для Вас способом в необхідному обсязі, в обумовлені з замовником терміни.

Вже давно плануєте зробити велике замовлення упаковки і при цьому значно заощадити ?!

Поспішайте !!! Тільки 24 листопада - додаткова знижка 5% на всі наші товари !!!

 

Мобільна версія